Oct
31

This afternoon we received 15 safe-for-kids Halloween and Fall themed jokes/riddles from AllProDads.Com and we just HAD to share them with you!

1. How do you mend a broken jack-o-lantern? Answer: A pumpkin patch.

2. The nurse walked into the busy doctor’s office and said, “Doctor, the invisible man is here.” Without hesitation the doctor replied, “Sorry, I can’t see him.”

3. What do you call a pumpkin working at the beach? Answer: A life-gourd.

4. Who helps the little pumpkins cross the road to get to school? Answer: The Crossing Gourd.

5. What do you get when you divide the circumference of your jack-o-lantern by its diameter? Answer: Pumpkin Pi.

6. A husband sat on the couch watching football on a crisp Fall Sunday. His wife walked in the room and told him she was tired of looking at all the leaves in the yard. He replied, “Don’t, worry honey, I’ll take care of it.” … and he closed the blinds.

7. What does Barbie carve on Halloween? Answer: A pump-KEN.

8. If money really did grow on trees, what would be everyone’s favorite season? Answer: Fall.

9. What do you get when you drop a pumpkin? Answer: Squash.

10. A family of Fall leaves were trying to change a light bulb. A squirrel walked by and asked why the bulb wasn’t changed yet and the red leaf said, “Because we keep falling.”

12. What happened when the turkey got in a fight and lost? Answer: He got the stuffing knocked out of him.

12. Who lives in the Hundred Acre Wood? Answer: Winnie the Boo.

13. What did the boy leaf say to the girl leaf when asking her on a date? Answer: I’m falling for you.

14. What is black, white, orange, and waddles? Answer: A penguin with a pumpkin.

15. Why do birds fly south in the Fall? Answer: Because it’s too far to walk.

Have a Happy and SAFE Halloween, everyone! If you need some Halloween safety pointers, please check out our Halloween Safety Tips from the CDC page!

Scary Frogg

Comments are closed.